Sobre nosaltres

Els seus advocats de confiança

Sota el nom de RV Advocats trobem diversos lletrats especialitzats, cadascun en una matèria jurisdiccional diferent.

Es tracta d'un bufet d'advocats multidisciplinari que ha nascut a Vilafranca del Penedès, però que actualment presta els seus serveis a la totalitat de l'àmbit territorial espanyol; sent la fundadora i directora del bufet, la Lltda. Rut Vera Jaquez, que compta amb més de deu anys en l'exercici de l'advocacia.

Els professionals que treballen al despatx no només gaudeixen d'experiència en les seves matèries respectives, sinó que la nostra firma, des dels seus inicis, ha assegut com a base la formació constant dels nostres professionals per oferir el millor assessorament i defensa dels clients que confien en nosaltres.

De la mateixa manera, sempre apostem per la iniciativa i la joventut. Per aquest mateix motiu, sempre estem oberts a noves propostes i incorporacions, fins i tot aquells que la seva única finalitat sigui formar-se en l'ardu camí de l'advocacia; col·laborant amb prestigioses universitats, com ara la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) o la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).

Necessites parlar amb nosaltres?